Abonnementen voor systeembeheer

Kies uit verschillende abonnementen: bepaal je risico

Bij ICT Drachten kies je uit 3 abonnementen voor systeembeheer. Zo bepaal je zelf welk risico je wilt lopen! Je kiest uit de volgende abonnementen voor systeembeheer:

  • proactieve controle per dag
  • proactieve controle per week
  • proactieve controle per maand
Hoe afhankelijk ben je van de server in je bedrijf? Maak je elke dag een back-up van al je gegevens en andere data? Vragen die belangrijk zijn bij het kiezen van een abonnement voor systeembeheer. En daar helpen we je graag bij. Hoe vaker wij controles uitvoeren, hoe minder risico je loopt. Zo kies je makkelijk het abonnement voor systeembeheer dat past bij jouw bedrijf.

Wij wachten niet tot je een storing hebt

Onze controles zijn proactief. Dat betekent dat wij niet wachten tot je een storing hebt. Door op een vast moment controles te doen, voorkomen we veel problemen. Je kunt rekenen op een veilige en stabiele ICT omgeving voor je bedrijf. De controles voeren wij op afstand uit. Je kunt dus gewoon door blijven werken. Ook als wij controles doen!

Foutmeldingen opgelost zonder dat je het merkt

Bij de controles zien we direct of er problemen zijn. Of dat er in de toekomst misschien problemen gaan komen. Wij lossen dit direct voor je op. En zijn er foutmeldingen? Ook die worden snel opgelost. Zonder dat je als gebruiker er iets van merkt of last van hebt.

Systeembeheer bestaat uit 3 onderdelen

Met systeembeheer beheren we niet alleen je server, maar doen we ook:

Systeembeheer direct regelen

Mail of bel (0512) 36 00 77 vandaag nog voor een offerte voor systeembeheer van ICT Drachten. We vertellen je dan alles over onze abonnementen voor systeembeheer.

Of laat je telefoonnummer achter. Dan bellen we je terug.