WiFi

Draadloos WiFi netwerk voor je bedrijf

Van een professioneel WiFi netwerk voor je bedrijf tot het aanbieden van internet aan bezoekers. ICT Drachten is specialist in de aanleg of verbetering van een professioneel draadloos WiFi bedrijfsnetwerk.

Veilig draadloos internet voor je medewerkers

Met een WiFi netwerk krijgen je werknemers met hun laptops, tablets en smartphones een draadloze verbinding met internet en het bedrijfsnetwerk. Dit netwerk moet veilig, krachtig en betrouwbaar zijn. Of je nu een veilig draadloos bedrijfsnetwerk wilt laten aanleggen of zekerheid wilt over de veiligheid van je huidige internetverbinding? ICT Drachten helpt je verder.

Internet voor je bezoekers

Je wilt dat je bezoekers makkelijk verbinding maken met internet, maar geen toegang hebben tot je interne bedrijfsnetwerk. ICT Drachten zorgt voor een apart ‘gast’ WiFi netwerk voor toegang tot internet voor je gasten. Je kiest zelf of je je bezoekers deze service gratis mogen gebruiken of iets moeten betalen.

Ook voor bedrijfsverzamelgebouwen

Zit je samen met meerdere bedrijven in één kantoorgebouw? Ook dan kun je gebruikmaken van één centraal bedrijfsnetwerk. We passen het netwerk dan aan op de behoeften, eisen en het ingeschatte gebruik van de verschillende bedrijven.

WiFi zonder te investeren

Niet investeren in een eigen draadloos internet netwerk? Gebruik dan de WiFiService van ICT Drachten. Hiermee heb je de mogelijkheid om een draadloos internet netwerk te huren. Je betaalt per maand. Wij zorgen voor de installatie en maken het direct gebruiksklaar.

WiFi direct regelen

Mail of bel (0512) 36 00 77 vandaag nog voor een offerte voor WiFi van ICT Drachten. Of laat je telefoonnummer achter. Dan bellen we je terug.

Daarom kies je voor WiFi van ICT Drachten:

  • Netwerk- en internettoegang waar je maar wilt
  • Uitstekende internetverbinding voor al je gasten
  • Een veilig draadloos netwerk voor medewerkers en bezoekers
Altijd de zekerheid van een optimale internetverbinding? Kies dan voor netwerkbeheer.