Lease printers

De verschillende soorten printers die je kunt leasen

Kies je voor printer lease van ICT Drachten? Dan hoef je zelf niet te investeren. Je maakt een keuze uit onze verschillende lease printers. De hoeveelheid afdrukken die je maakt, bepaalt de prijs die je per maand betaalt. Deze prijs is inclusief toners en reparatie bij storingen!

Maak je keuze uit verschillende lease printers

De lease printers van ICT Drachten zijn direct uit voorraad leverbaar. Levering en installatie is daardoor binnen 1 dag mogelijk. Je kunt kiezen uit de volgende soorten lease printers:

Je print veel en alleen in zwart
De lease printer Lexmark 800 series is voor je bedrijf de beste keus. Deze snelle en stille A4 zwart-wit laserprinter drukt 52 pagina’s per minuut af. Ook is dubbelzijdig afdrukken mogelijk en heeft de printer een netwerk- en USB aansluiting.

Je print veel en wilt ook in kleur printen
De lease printer Lexmark 400 series is voor je bedrijf de beste keus. De compacte en stille kleurenlaserprinter drukt 30 pagina’s per minuut af in zwart en kleur. De printer is geschikt voor netwerkgebruik en heeft een USB aansluiting.

Je wilt printen en kopiëren
De lease printer Lexmark 500 series is voor je bedrijf de beste keus. Deze multifunctionele zwart-wit laserprinter kan afdrukken, kopiëren, scannen en e-mailen. De printer is geschikt voor netwerkgebruik en drukt af met snelheden tot 42 pagina’s per minuut. Ook is dubbelzijdig afdrukken mogelijk.

Je wilt in kleur printen en kopiëren
De lease printer Lexmark 400 series is voor je bedrijf de beste keus. Deze multifunctionele kleuren laserprinter is geschikt voor netwerkgebruik, heeft een afdruksnelheid tot 30 pagina’s per minuut, functionaliteit voor dubbelzijdig afdrukken en kan kopiëren, scannen en faxen.

Printer lease direct regelen

Heb je een keuze gemaakt uit de lease printers? En weet je ongeveer hoeveel afdrukken je per jaar maakt?

Mail of bel (0512) 36 00 77 vandaag nog voor een offerte voor printer lease van ICT Drachten.

Of laat je telefoonnummer achter. Dan bellen we je terug.

lease printers
lease printers