Over ons

 

ICT Drachten: ICT dienstverlening en automatisering

ICT Drachten biedt ICT dienstverlening en automatisering voor het MKB en grotere organisaties. Je kunt bij ICT Drachten terecht voor IT advies, aanschaf, implementatie en onderhoud. Wij zijn specialist in systeembeheer, netwerkbeheer en online werken in de cloud.

IT advies voor het MKB en grotere bedrijven

ICT Drachten zorg voor probleemloze automatisering voor ieder midden-, klein en grootbedrijf. Dat doen we al meer dan 20 jaar! Kun je wel wat hulp gebruiken op het gebied van ICT en IT automatisering? We helpen je graag met:

Brancheorganisatie ICTWaarborg

ICT Drachten is aangesloten bij de brancheorganisatie ICTWaarborg. Kwaliteit, kennis, service en betrouwbaarheid zijn de peilers van brancheorganisatie ICTWaarborg. Door te kiezen voor een bedrijf dat is aangesloten bij ICTWaarborg is de ICT van je bedrijf in deskundige en vertrouwde handen.

Erkend Leerbedrijf

Door Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) is ICT Drachten erkend als leerbedrijf voor mbo ICT-opleidingen niveau 4. Als erkend leerbedrijf vinden wij het belangrijk een bijdrage te leveren aan het praktijkgedeelte van toekomstige ICT medewerkers.

ICT dienstverlening en automatisering in Drachten en de rest van Noord Nederland

Zoek je een bedrijf voor kantoorautomatisering in Friesland, Groningen, Drenthe of Overijssel? Wij zijn gevestigd in Drachten en zitten daardoor centraal in Noord Nederland. ICT Drachten levert ICT dienstverlening aan diverse ondernemers in de noordelijke regio. Maar ook de rest van Nederland kan bij ICT Drachten terecht voor automatisering en IT consultancy.

Wil je meer over ons weten?

Neem dan contact met ons op. Wij vertellen je graag meer.