Online werken

Je hoeft niet te investeren in eigen server

Kies je voor een online werkplek van ICT Drachten? Dan heb je op kantoor geen eigen server of systeembeheer meer nodig. Dat scheelt investeringen en onderhoud. En je bespaart veel op je stroomkosten. Het enige wat je nodig hebt om te kunnen werken, is een computer met internetverbinding. Met online werken heb je een werkplek in de cloud.

Supersnel online werken met trage laptop

De snelheid van je online werkplek wordt bepaald door onze servers. En die zijn supersnel. Je kunt dus prima met een trage laptop of oude pc inloggen en daarna toch snel online werken. Dat scheelt investeren in hardware! Ook is voor thuiswerkers geen snelle internetverbinding op kantoor nodig. Ook daarmee bespaar je dus kosten.

Ook met tablet en smartphone toegang tot je werkplek

Je online werkplek is altijd en overal bereikbaar. Je opent bijvoorbeeld de online werkplek met je eigen PC of laptop. Of je maakt toegang met je tablet of smartphone. Maar ook gewoon met een computer op een andere locatie kun je verbinding maken met je online werkplek. Je hebt met elk device toegang tot je werkplek. Online werken is niet alleen handig voor thuis, maar ook ideaal voor onderweg of op vakantie.

Elke dag gratis back-up van je online werkplek

Je data is altijd veilig. Al je bestanden en software zijn betrouwbaar opgeslagen in ons datacenter. Elke nacht maken we een complete back-up voor je. En dat doen we gratis! Zo kun je online werken zonder zorgen over diefstal of verlies van je data. Wel zo’n veilig idee.

Online werkplek direct regelen

Mail of bel (0512) 36 00 77 vandaag nog voor een offerte voor online werken van ICT Drachten.

Of laat je telefoonnummer achter. Dan bellen we je terug.

Elke 10e werkplek krijg je gratis!

Lees ook het ICT Drachten nieuwsbericht Private Cloud: de belangrijkste voordelen