VoIP

Goedkoper bellen via internet

VoIP telefonie staat voor Voice over IP. Dat is bellen via internet. Met VoIP van ICT Drachten gebruik je de internetverbinding ook voor je telefoon. Dat is niet alleen handig, maar je bespaart ook nog kosten! Zo kun je als MKB-er goedkoper zakelijk bellen. En je bestaande nummer verhuist gewoon mee! Natuurlijk kun je als je dat wilt, ook voor een nieuw nummer kiezen.

Altijd en overal goed bereikbaar

Stap je over naar VoIP? Dan krijg je nieuwe telefoontoestellen. In de toestellen zit alles wat je nodig hebt om te kunnen bellen via internet. Je hebt geen eigen telefooncentrale meer nodig. Daarnaast hoeft je computer niet aan te staan om te kunnen bellen. En valt internet uit? Ook dan ben en blijf je goed bereikbaar. Het nummer wordt in dat geval direct automatisch doorgeschakeld naar je mobiel of een ander nummer dat je kiest.

Overal telefonisch bereikbaar

Werken waar en wanneer je maar wilt. Je telefoon verhuist gewoon met je mee. Het maakt niet uit waar je telefoontoestel staat. Zit je thuis, op kantoor, in een hotel of een buitenlands internetcafé? Zolang je verbinding hebt met internet, kun je gewoon bellen met je Nederlandse telefoonnummer(s). Zo ben en blijf je altijd goed bereikbaar voor je klanten.

VoIP direct regelen

Bel (0512) 36 00 77 of mail vandaag nog voor een VoIP offerte van ICT Drachten.
Of laat je telefoonnummer achter. Dan bellen we je terug.

Daarom kies je voor VoIP van ICT Drachten:

  • Lagere telefoonkosten door lagere beltarieven
  • Gratis onderling bellen
  • Geen eigen telefooncentrale nodig
  • Nummerbehoud
  • Ook thuis via de onze telefooncentrale bellen
  • Makkelijk uit te breiden
Overstappen naar VoIP is zo geregeld bij ICT Drachten.