Printer lease

Gratis reparatie bij storingen en gratis toners

Professionele printer lease? Dat regel je bij ICT Drachten. Kies je voor het flexibel huren van een printer? Dan installeren wij een nieuwe printer op je kantoor. Je betaalt een vast bedrag per maand. Dit bedrag is inclusief het oplossen van storingen. Bij een printerstoring zorgen wij ervoor dat de eerstvolgende werkdag een monteur langskomt. En toners? Die bestel je gratis bij ons. Je hoeft zelf alleen nog maar te zorgen voor het papier!

Met printer lease betaal je een vast bedrag per maand

De hoeveelheid afdrukken die je maakt en de printer die je kiest, bepaalt de prijs die je per maand betaalt. De prijs voor printer lease is inclusief toners en reparatie bij storingen.

Levering en installatie binnen 1 dag mogelijk

Onze nieuwe professionele printers zijn direct uit voorraad leverbaar. Deze kunnen wij dan ook snel leveren. Snelheid en betrouwbaarheid is een vereiste. Daarom leveren wij altijd het merk Lexmark. Natuurlijk kun je kiezen uit verschillende soorten lease printers.

Je sluit een flexibel contract

Voor printer lease sluit je een servicecontract van minimaal 12 maanden af. Ga je tijdens de looptijd van het contract structureel meer of minder printen? Dan passen wij het leasecontract kosteloos aan! Hierdoor hou je altijd grip op je kosten.

Printer lease direct regelen

Mail of bel (0512) 36 00 77 vandaag nog voor een offerte voor printer lease van ICT Drachten. Of laat je telefoonnummer achter. Dan bellen we je terug.

Liever een printer kopen?

Wil je niet leasen, maar koop je liever een printer? Dan helpt ICT Drachten je ook graag verder. Meer weten? Neem met contact ons op.

Daarom kies je voor printer lease van ICT Drachten:

  • Zelf te investeren is niet nodig
  • Je betaalt een vast bedrag per maand
  • Gratis reparatie bij storingen
  • Gratis toners
Lees meer over de verschillende soorten lease printers.

lease printers voor printer lease
lease printers voor printer lease