Hosted Exchange

Altijd en overal toegang tot je e-mail en agenda

Met Hosted Exchange van Microsoft heb je altijd en overal toegang tot je e-mail, contacten en je agenda. Je eigen domeinnaam wordt in je e-mailadressen gebruikt. En de online agenda kun je delen met je collega’s. Handig, want zo werk je makkelijk samen. Waar je ook bent en zonder dat je veel hoeft te investeren. Een internetverbinding is het enige dat je nodig hebt om te werken met Hosted Exchange. Je mail, je (gedeelde) agenda’s en je contactpersonen staan in de cloud en kun je dus overal benaderen. Met welk device je ook werkt.

ICT Drachten is Microsoft Partner

Als officieel partner zijn wij de specialist in het installeren en beheren van Hosted Exchange van Microsoft. ICT Drachten heeft dan ook de actuele kennis en ervaring om deze Cloud-oplossingen van Microsoft bij je bedrijf te implementeren.Wel zo vertrouwd.

Hosted Exchange direct regelen

Mail of bel (0512) 36 00 77 vandaag nog voor een Hosted Exchange offerte van ICT Drachten. Of laat je telefoonnummer achter. Dan bellen we je terug.

Helemaal online werken? Kies dan voor de online werkplek

Altijd online toegang tot je hele werkplek? Zodat je overal je werk kunt doen, wanneer je maar wilt? Of je nu op kantoor bent, thuis of bij de klant. Kies dan voor de online werkplek van ICT Drachten. Met de online werkplek werk je helemaal in de cloud. De Windows desktop draait hierbij niet meer op een computer, maar op servers in het datacenter.

Daarom kies je voor Hosted Exchange van ICT Drachten:

  • Altijd bij je e-mail, agenda en contacten
  • Agenda en e-mail delen met collega’s
  • Geen Exchange server op kantoor
  • Gratis antivirus
  • Gratis anti-spam en anti-spyware
  • Elke dag gratis back-up
Lees meer over werken met Hosted Exchange.