Camerabeveiliging

Professionele beveiligingscamera’s

Met camerabeveiliging heb je een paar extra ogen in je bedrijf. Handig tegen diefstal, vandalisme en overvallen. Maar je kunt het bijvoorbeeld ook gebruiken om klanten te tellen. Of je gebruikt het kentekens automatisch te herkennen.

Hoge beeldkwaliteit met HD

Camerabeveiliging van ICT Drachten bestaat uit HD bewakingscamera’s en andere slimme camerabewaking oplossingen voor je bedrijf. De bewakingsbeelden bekijk je overal online. Dit kan makkelijk via smartphone, tablet of PC. Zo blijf je altijd in controle. De HD beelden die worden opgenomen, zijn van veel hogere kwaliteit dan analoog. Met als belangrijkste voordeel dat je haarscherp beeld hebt. Zelfs in het donker!

Camerabewaking op maat

Komt je camera binnen of buiten te hangen en is er voldoende licht? Wat is het doel van de beveiliging met camera’s? Belangrijke vragen voordat je een oplossing kiest. Uiteraard helpen wij je je de juiste keuze te maken tussen de verschillende mogelijkheden voor camerabeveiliging. Heb je in de toekomst bijvoorbeeld extra camera’s nodig? Dan voegen we deze eenvoudig toe aan je beveiligingsnetwerk.

Professionele installatie

Vakkundige installateurs plaatsen je camerasysteem. Dus dit wordt netjes en professioneel gedaan en is ook buiten openingstijden mogelijk. Na de installatie krijg je uitgebreid uitleg over de werking van het bewakingssysteem. ICT Drachten verzorgt het reguliere systeemonderhoud van je bewakingscamera’s voor een lange levensduur.

Camerabeveiliging direct regelen

Mail of bel (0512) 36 00 77 vandaag nog voor een offerte voor camerabeveiliging van ICT Drachten. Of laat je telefoonnummer achter. Dan bellen we je terug.

Daarom kies je voor camerabeveiliging van ICT Drachten:

  • Hoge beeldkwaliteit
  • Overal real-time camerabeelden bekijken en opvragen
  • Makkelijk uit te breiden met extra camera’s
  • Ook in het donker scherpe beelden

Lees ook het ICT Drachten nieuwsbericht Camerabeelden zelf op internet zetten