ICT Drachten aangesloten bij brancheorganisatie ICTWaarborg

Het waarborgcertificaat is binnen! ICT Drachten is gecertificeerd deelnemer van de brancheorganisatie ICTWaarborg.

Onze klanten profiteren van 7 extra zekerheden

ICT Drachten heeft een uitgebreide certificeringsscan doorlopen en succesvol afgerond. Naast de eigen service biedt ICT Drachten nu als gecertificeerd bedrijf klanten 7 unieke zekerheden. Bijvoorbeeld zekerheid over de nakoming van afspraken en garantieverplichtingen bij een faillissement.

ICTWaarborg staat voor deskundigheid en betrouwbaarheid

Kwaliteit, kennis, service en betrouwbaarheid zijn de peilers van brancheorganisatie ICTWaarborg. Aangesloten bedrijven werken eerlijk en integer. En de brancheorganisatie kijkt over hun schouder mee, als extra zekerheid. Door te kiezen voor een bedrijf met dit keurmerk is de ICT van je bedrijf in deskundige en vertrouwde handen. Meer dan 1.300 bedrijven voeren dit ICT keurmerk, waaronder dus ICT Drachten.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *