Windows 10: reserveren maar niet installeren

Je kunt het gratis krijgen. Tenminste als je als bedrijf in het MKB een Pro-versie van Windows 7 of 8.1  gebruikt. Het nieuwe besturingssysteem van Microsoft: Windows 10!

Alleen het eerste jaar gratis

Een voorwaarde om de update gratis te krijgen, is dat je de upgrade uitvoert voor 29 juli 2016. Stap je later over? Dan moet je voor de upgrade betalen. Hoeveel dat gaat worden, is nog niet bekend. De gratis aanbieding blijft dus een jaar geldig.

Wees niet haantje de voorste met Windows 10

Je hebt dus een heel jaar de tijd om Windows 10 gratis te installeren. Gebruik deze tijd om uit te zoeken of het verstandig is om over te stappen. Windows 10 past namelijk het besturingssysteem aan. En hoe zit het dan met de werking van je bedrijfsapplicaties? Voordat je de upgrade voor je bedrijf uitvoert, moet je eerst zeker weten of deze applicaties goed op het nieuwe systeem ‘draaien’.

Wacht tot de kinderziektes zijn opgelost

Mijn advies is om eerst maar eens te kijken wat de consumentenervaring met de nieuwe Windows-versie is. Thuisgebruikers installeren nu massaal Windows 10. De verwachting is dat hier zeker een aantal grote updates uit naar voren komen om ‘kinderziektes’ van het nieuwe besturingssysteem op te lossen. Daar kun je als bedrijf beter op wachten!

Reserveer voor je bedrijf dus gerust Windows 10, maar wacht met installeren totdat je zeker weet dat een overstap voordelig voor je is.

 


Warning: printf(): Too few arguments in /home/customer/www/ictdrachten.nl/public_html/wp-content/themes/ictdrachten/comments.php on line 13

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *